Et annerledes skip!

Meld deg på et av våre cruise!

Vesterled
Shetland, Orknøyene og Færøyene 19.06.2022 Les mer

Vår klassiske tur til Lerwick på Shetland, Torshavn på Færøyene og Kirkwall på Orknøyene. Vi bruker en dag eller mere på hver øygruppe, skipet seiler mye om natten og vi bruker dagene til utflukter og oppdagelsesferd.

Nordkappcruise
Utsolgt! Ta kontakt for å stå på ventelisten. 07.07.2022 Les mer

Utsolgt! Ta kontakt for å stå på ventelisten.

Hans Nielsen Hauge ble født 3. april 1771, på Rolvsøy i det som i dag er Fredrikstad. Ord som legpredikant, folkevekker, gründer og samfunnsreformator er brukt for å beskrive Hans Nielsen Hauge -Norge hadde sett annerledes ut uten han.

Tor Øyvind Skeiseid og biskop Ernst Baasland vil lede oss gjennom Hans Nielsen Hauges historie - etter som vi seiler i hans kjølvann og vandrer i hans fotspor. Den norske kysten er vakker og vi håper på midnattsol, flatt hav og myggstikk. 

Tour de France DANMARK
I 2022 starter Tour de France i Danmark. Nå kan du få oppleve sykkelfesten fra eget sykkelsete - samtidig som du bor og spiser om bord på Skoleskipet Gann. 29.06.2022 Les mer

Vi har plass til ca 200 sykkelinterresserte - med sin egen sykkel som vil kombinere aktiv ferie, Tour de France løp og cruiseliv. 1. juli går starten i København og vi ligger på en kai som du kan sykle fra. 2. juli er det landevei fra Roskilde til Nyborg. Vi seiler slik at du når innspurten og målgang i Nyborg. 3.juli ligger skipet i Fredericia noen km fra Vejle - hvor starten på 3. etappe vi forgå. 3. etappe går i en rundløype med innlagte spurter og du får se syklistene flere ganger før de starter på turen sørover. 

Enkle eller doble lugarer med bad.

Bli med på en av våre utflukter!