Et annerledes skip!

Sommercruise siden 1953

Skoleskipet Gann har arrangert sommercruise i kristen regi siden 1953 og turene våre er svært populære. Vi drar vi til spennende destinasjoner i Norge - og på begge sider av Nordsjøen. En tur med Skoleskipet Gann gir felles opplevelser og en fellesskapsfølelse som varer lenge etter at turen er over. 

 

Gannturene har for mange blitt et begrep på en ferieopplevelse utenom det vanlige, en ferie med mening og innhold. Som passasjer på Skoleskipet Gann får du en fantastisk, flott opplevelse og du får samtidig ta del i et meget viktig arbeid.

 

De siste årene har vi fått ønsker om større valgfrihet på utfluktene våre. Noen liker å sitte på en buss og høre på en flink guide, andre vil ut å bruke kroppen - en fottur eller sykkeltur. I 2021 vil vi ha enda flere aktive valg på turene våre.

 

Om bord på Gann er vi mange samlet på et begrenset område, og vi er alltid opptatt av smittefare. Derfor har vi gode rutiner på desinfisering og trygt renhold om bord. Covid-19 viruset er en stor utfordring for samfunnet – og for oss, vi velger derfor å seile kun innenlands i 2021.

 

Som passasjer skal du kjenne deg trygg om bord og ved påmelding i sesongen 2021 gir vi alle gratis avbestillingsforsikring (se vilkår på side 12.) Skulle cruiset bli avlyst vil du få tilbake dine innbetalinger.

Du er hjertelig velkommen om bord.